Zpívání s Aničkou v Samaya Beroun

Dovolujeme si tlumočit pozvání od Aničky Noskové na pravidelné setkávání se zpěvem:

Zdravím vespolek,

a s radostí potvrzuji první zpívající setkání, které se má konat v úterý 29.ledna, večer mezi 20 - 22 hod v Samaye v centru Berouna. Adresa a mapka Samaya.

Plánuji takto:

20 - 20:30 hod se můžeme v poklidu setkávat, pít teplý nápoj a usadit se. V tuto dobu může být čas na jednotlivé porady ohledně zpěvu, až k tomu dozrajeme. Při prvním setkání bych pohovořila k metodě a jejímu účinku. Můžeme se scházet postupně, jak komu usnou děti...začátek 20:00 není striktní, protože to stejně nejde a ani to nevadí, necháme to přirozeně. Bylo by však dobré dorazit pokud možno před 20:30.

20:30 - 22:00 se budou prostupovat tyto tři části:
1.část: Sdílení, potom citlivé rozhýbání, proteplení, uvolnění hlasem.
2.část: Improvizace (dle možností).
3.část: Píseň, kánon, mnohohlas.
Vzájemná podpora

Harmonogram se může časem vyvíjet, dle potřeby skupiny.

Mým záměrem je společný prožitek, dále prohloubení vztahu ke zpěvu, hlasu a řeči. Vedlejším účinkem je zlepšení zdraví. Zpěv je přirozená potřeba duše.

Prosím napište mi na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , kdo plánujete přijít (mohly bychom se setkávat každé druhé úterý v měsíci). Uvítám také různé postřehy, nebo i poznámky k časovým a finančním možnostem. Navrhuji příspěvek 100 Kč.

Děkuji, v úctě,
Anna